Toiminta

Jäsenenä voit mennä Bommariin kiipeämään 24/7. Tällöin on kuitenkin hyödyllistä hankkia avain Tekiilan varustekaappiin (kts. kohta jäseneksi).

Kiipeilypäivystys

Kiipeilypäivystys on tarkoitettu kaikille kiipeilystä kiinnostuneille Unipoli Sportin jäsenille, sinun ei siis tarvitse olla Tekiilan jäsen vaan voit tulla rohkeasti kokeilemaan! Tekiilan alkeiskurssilaiset voivat harjoitella varmistamista, mikäli taidot ovat päässeet ruostumaan tai kaipaa lisää harjoitusta ennen varmistuskortin suorittamista. Tapahtuma on luonteeltaan “get together”.

Päivystys pidetään keskiviikkoisin noin klo 18-20 vuoroviikoin Bommarissa ja Tamppi Areenalla. Bommarin seinälle pääset Rakennustalon hissillä ‘VS’ eli väestösuoja. Jos et omista TTY:n kulkuoikeuksia, pidä huoli, että astut sisään kampukselle ennen ulko-ovien lukkiutumista klo 18.

Parittomina viikkoina Tamppi Areenalla

Parillisina viikkoina TTY:n bommarissa

Kevät-kesästä kelien salliessa saatamme järjestää kiipeilypäivystyksiä ulkona lähikivillä – näistä ilmoitamme mm. sähköpostilistalla, telegramissa ja kerhon facebookissa. Päivystystä ei järjestetä kesäisin lukukausien ulkopuolella.

Mukaan tarvitset vain liikunnalliset vaatteet, sillä kiipeilytossut ja muut oleelliset varusteet saat lainaksi kerholta.

Kiipeilyaika

Olemme alkaneet järjestämään myös vapaamuotoisempaa kiipeilyaikaa maanantaisin klo 18 eteenpäin, jonka tarkoituksena on lisätä tekiilalaisten kiipeilymahdollisuuksia. Kiipeilyajan paikkana toimii alustavasti Tamppi-Areena. Erona kiipeilypäivystyksiin on se, että emme takaa hallituslaisten läsnäoloa, joten kiipeilijöiden tulisi pystyä varmistamaan toisiaan ja kiipeilemään näin itsenäisesti.

Kurssit

Tekiila järjestää jäsenistölleen useita kursseja lukuvuoden aikana kysynnän mukaan. Lisätietoja kursseista täältä.

Excut

Tekiila järjestää vuodessa useita excursioita Tampereen ulkopuolelle. Sisäkiipeilykaudella excuja järjestetään pääsääntöisesti Helsingin sisäkiipeilykohteisiin, mutta säiden salliessa yleensä ulkokallioille ja kiville ympäri Suomen. Excuista, kuten muistakin ajankohtaisista asioista, tiedotetaan Tekiilan sähköpostilistalla, jolle pääset liittymään tästä.

Kun excursio kohdistuu jonnekin sisäseinälle kiipeilijällä on oltava varmistuskortti tai valmiudet sen suorittamiseen. Kysy lisätietoja hallituksen sähköpostilistalta tai vaikka keskiviikon kiipeilypäivystyksestä. Voit myös ehdottaa itse kohteita mahdollisille tuleville reissuille.

Tekiila tukee excursioita kilometrikorvauksella. Excursiot ovat tarkoitettu vain Tekiilan jäsenille.

Kiipeilytykset

Tekiila järjestää myös kiipeilytyksiä killoille, kerhoille ja muille järjestöille, joiden työntekijät tai jäsenet kuuluvat Unipoli Sportiin. Hinnasta voi kysyä hallitukselta.