Jäseneksi

Jäsenenä saat..

– kiivetä bommarissa 24/7 (kts.kohta avain)
– osallistua excuille
– lainata tekiilalta kamoja omille kiipeilyseikkailuille, ei kuitenkaan köysiä eikä mitään metallista (ilman hallituslaisen läsnäoloa/lupaa)

Liittyminen

Tekiilaan voi liittyä kuka tahansa ylioppilaskunnan tai TTY:n henkilökunnan jäsen, joka on maksanut perusliikuntamaksun ja näin ollen on myös Turvoke ry:n jäsen. Unipoli Sport yhteistyön seurauksena myös muiden korkeakoulujen opiskelijat voivat liittyä Tekiilan jäseneksi maksettuaan oman opistonsa Unipoli Sport maksun. Tekiilan jäseneksi liittyessä on maksettava jäsenmaksu 5 euroa (2014-2015) kerhon tilille 143930-105729 viitteellä 6664 (viestikenttään “jäsenmaksu / Oma Nimi / Oppilaitoksesi”). Viestittömät maksut tulkittaneen lahjoituksiksi. Maksun suorittamisen jälkeen sinun on ilmoitettava hallituksen jäsenrekisterivastaavalle nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen sinut kirjataan jäseneksi. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

HUOM! jäsenmaksu on muuttunut lukuvuosittaiseksi 2014-2015 lähtien

Jäseneksi liittyminen pähkinänkuoressa:

  1. Turvoke ry:n perusliikuntamaksu tulisi olla maksettuna
  2. Maksa Tekiilan jäsenmaksu Tekiilan tilille viitteellä 6664 (viestikenttään: “jäsenmaksu / Oma Nimi / Oppilaitoksesi”),
  3. Ilmoita maksun jälkeen jäsenrekisterivastaavalle nimesi ja sähköpostiosoitteesi
  4. Kiipeämään!

Vanhoja jäseniä pyritään muistuttamaan vuosittain jäsenmaksun maksamisesta seuraavalle kaudelle.

Avain

Tekiilalla on pommisuojassa välinevarasto, josta löytyvät keinot kallistaa kiipeilyseinää sekä varusteita köysikiipeilyä varten. Mikäli haluat saada avaimen ko. kaappiin tulee sinun toimia ohjeiden mukaisesti. Huom! Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa muille.

Uuden avaimen hankinta:

  1. Jäsenmaksusi pitää olla voimassa. Maksa tarvittaessa ja ilmoita hallitukselle sähköpostitse uudesta jäsenmaksustasi, jotta voimme päivittää jäsenrekisteriä.
  2. Maksa 10e avainmaksu Tekiilan tilille viitteellä 6677 (viestikenttään: “avainmaksu / Oma Nimi”)
  3. Ilmoita avainvastaavalle sähköpostitse, että olet maksanut avainmaksun ja haluat noutaa avaimen.
  4. Täytä avaimen hankinta-lomake.
  5. Ota lomake mukaasi kiipeilypäivystykseen (tai sovi aika ja paikka avainvastaavan kanssa) ja lunasta avain

Avainmaksu ei ole panttimaksu, rahoja ei palauteta.

Sähköpostilista

Tekiilalla on postituslista, jolla hallitus mainostaa tulevia excuja ja muita kiipeilyaiheisia tapahtumia. Listalla voit myös kysellä kiipeilyseuraa ja/tai muita kiipeilyaiheisia kysymyksiä.

Jos haluat kiipeilyaiheista sähköpostia, liity Tekiilan sähköpostilistalle.